No i ładnie No i ładnie

Zgłoś się po darmowy projekt wnętrza. To proste, kliknij tutaj >>

Modny salon z miejscem do pracy

image
Zaprojektowane przez:
Karolina Kubica
Właściciel wnętrza
Tomek93
dodano: 27.11.2022
image
tag
tag
tag
tag
tag
tag
tag
tag
image2
image3
image4
image1
image2
image3
image4

Przesuń suwak i zobacz jak zmieniło się wnętrze

before after


Przed
image
image
Po
image
image

Salon z jadalnią oraz miejscem do pracy. Postawiono na ponadczasową, monochromatyczną kolorystykę. Wnętrze wyposażono w meble z kolekcji DECKARD. Stylowe fronty pokryte fornirem jesionowym w przydymionym odcieniu prezentują się bardzo oryginalnie. W takiej aranżacji nie mogło zabraknąć delikatnych, złotych elementów w postaci ozdobnych nóżek czy grafik na ścianie w kolorach bieli, czerni i złota.


image
Więcej realizacji tego samego projektanta
AgaMir
dodano 26.01.2023
Wyczekiwana przez właścicielkę metamorfoza niewielkiej kuchni z pomysłem.
anna88
dodano 05.01.2023
Odcienie beżu, drewno oraz delikatne złote dodatki sprawiły, że wnętrze stało się jasne i kobiece.
kasiab
dodano 29.12.2022
Ozdobne lampy podkreśliły strefę jadalni, a grafiki z odcieniami złota ozdobiły ścianę nad sofą.
ewkaraz
dodano 08.01.2023
Drewniane lamele ścienne ozdobiły ścianę za sofą i nadały przytulnego charakteru.
Realizacje z kategorii #salon
anna88
dodano 05.01.2023
Odcienie beżu, drewno oraz delikatne złote dodatki sprawiły, że wnętrze stało się jasne i kobiece.
Ja 85
dodano 22.01.2023
Miłośników klasyki i brytyjskiego stylu we wnętrzach zachwyci elegancja sofy, a wspaniała, brązowa barwa stanowi punkt wyjściowy do stworzenia aranżacji pomieszczenia.
karmat
dodano 31.12.2022
W mieszkaniach o niewielkim metrażu największym problemem jest wygospodarowanie wystarczającej ilości miejsca do przechowywania.
ewkaraz
dodano 08.01.2023
Drewniane lamele ścienne ozdobiły ścianę za sofą i nadały przytulnego charakteru.
Inne realizacje
AgaMir
dodano 26.01.2023
Wyczekiwana przez właścicielkę metamorfoza niewielkiej kuchni z pomysłem.
Olcia
dodano 19.01.2023
Głównym założeniem właścicieli było, aby sypialnia stała się jasna i przytulna. Przechowywanie znajduje się w osobnej części, więc nie było też potrzeby, aby w pomieszczeniu pojawiły się wysokie meble. Biorąc pod uwagę spore okna oraz grzejniki, układ funkcjonalny pokoju pozostał bez zmian.
Paulina
dodano 16.01.2023
Założeniem metamorfozy było stworzenie pokoju dla 4-letniej dziewczynki, który posłuży jej przez kilka lat i będzie rósł razem z nią.
anna88
dodano 05.01.2023
Odcienie beżu, drewno oraz delikatne złote dodatki sprawiły, że wnętrze stało się jasne i kobiece.

W celu dostosowania strony do Twoich preferencji oraz zainteresowań przechowujemy na urządzeniu, z którego korzystasz (komputerze, telefonie itp.) tzw. „pliki cookies” i im podobne, z możliwością ich odczytu. Klikając „ Akceptuje” lub zamykając okno przy pomocy przycisku „X” wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych. Pamiętaj, możesz w każdej chwili nie wyrazić zgody lub cofnąć zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych.

Ponadto informujemy, że administratorem danych zawartych w tych plikach jest Agata S.A. Dane mogą być przetwarzane przez nas i naszych zaufanych partnerów w celach marketingowych, w szczególności poprzez wyświetlanie spersonalizowanych reklam, na podstawie naszego prawnie uzasadnionego interesu Więcej informacji na temat zasad przetwarzania danych osobowych, w tym o Twoich uprawnieniach, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.